Catalog produse online

Un catalog web implementat cu succes se bazeaza fie pe o brosura de marketing, fie prin incorporarea unui catalog de produse intr-un site web, folosit in comunicarea cu clientii pentru a usura comunicarea distribuitori.

Un site web ce include un catalog de produse este perfect atunci când produsul are nevoie de modificari saptamanale/zilnice, astfel, administratorul site-ului (persoana care face modificari site-ului), se poate conecta pur si simplu in zona de administrare si sa faca schimbarile necesare in timp real. Site-ul utilizeaza modul Content Management System (CRM) astfel el poate fi administrat de catre o persoana fara cunostinte tehnice.

Un exemplu de situatie in care aveti nevoie de un site catalog de produse ar putea fi:

Imaginati-va o companie ce ofera aproximativ 1000 de produse avand configuratii diferite, mai multi distribuitori cu solicitari repetate pe diverse cantitati.
Situatia se rezolva foarte usor avand un catalog de produse online in cel putin 3 moduri: fie catalogul de produse este prevazut cu o administrare in care distribuitorul se conecteaza si preturile sunt afisate in functie de discountul si cantitatea solicitata, fie se orienteaza in catalogul dumneavoastra online si  va va face o solicitare concreta direct selectand produsele online astfel puteti foarte usor sa aplicati discountul dorit, fie va va face pur si simplu comanda avand deja oferta cu discounturile aplicate.

fotoadvertising  universulalimentar-multishopspotconstruct-multishop