Cine suntem si de ce creare site cu Focus Web Design

Noi suntem o echipa tanara de inovatori, adepti ai web design-ului modern ce ne-am decis sa revolutionam atat metodele de creare site pentru web cat si modul de a interactiona cu dumneavoastra, clientii nostri si cu brand-ul pe care il detineti, imbinand designul cu viziunea printr-o abordare noua, complet diferita fata de ce va poate oferi orice alta companie interesata de creare site pentru promovarea business-ului dumneavoastra, pentru ca o pagina web bine realizata si accesibila poate face diferenta intr-o afacere de succes.

Cum vrem sa facem acest lucru si care sunt atu-urile noastre

Vom trata orice solicitare cu maxima seriozitate, echipa noastra fiind formata din profesionisti cu o experienta de peste 6 ani, ce au in spate cunostinte temeinice in ceea ce priveste atat web design-ul cat si fenomenul de branding, iar o parte importanta a fiecarui proiect pe care il incepem, va consta in studierea amanuntita a nevoilor afacerii dumneavoastra pentru a putea gasi exact solutia cea mai potrivita de fiecare data putand rezolva orice problema veti avea legata de mediul online.

De asemenea punem accentul pe comunicarea si colaborarea permanenta dintre noi, in acest mod orice client devenind parte integranta a proiectului nostru, depasind impreuna provocari si savurand victorii pe tot parcursul evolutiei brand-ului.

Va asiguram ca orice categori de servicii ati alege din oferta noastra, fie ca optati pentru creare site ori pentru alte metode de promovare a produsului dumneavoastra, beneficiati de un design de exceptie ,absolut unic. In plus veti avea posibilitatea de a modifica de unul singur meniuri , culori, fonturi si alte zeci de optiuni pentru a da personalitate site-ului.

Ce va ofera Focus Web Design

Compania noastra va pune la dispozitie o gama extinsa de servicii si produse informatice putand acoperi toata sfera de promovare, astfel incat daca va decideti sa colaboram , vom deveni adevarati “manageri” ai brand-ului dumneavoastra.

Astfel venim in intampinarea nevoilor voastre cu:

– dezvoltare si creare site web responsive pentru orice device

– magazine online si cataloage de produse

– portaluri web si blog-uri

– prezentari multimedia si sloganuri “sonore” care vor capta atentia tuturor

– elemente grafice, bannere si logo-uri unice realizate intr-o maniera profesionista

– fotografie de produs si design de ambalaj pentru articolele pe care le veti comercializa

– portrete si sedinte foto complete realizate de fotografi cu experienta si echipamente performante

– dezvoltarea si crearea de aplicatii web, sisteme de gestiune a relatiei cu clientii (CRM), precum si aplicatii pentru smartphone

– optimizarea SEO, pentru ca nu va poate fi folositor un site de care nu stie nimeni

– branding si strategii de marketing online

– conferim identitate pentru noile brand-uri

– promovari si relansari de produse

 

In cazul in care v-am convins ca suntem solutia potrivita pentru dumneavoastra si afacerea pe care o detineti si v-ati decis ca vreti sa incepem o colaborare ori pentru a obtine mai multe detalii si informatii despre Focus Web Design ne poti contacta oricand la numarul de telefon +40763.118.444 sau pe adresa de e-mail office@focusdesign.ro.