Creare Site & Web Design

Creare site de prezentare orientat catre clienti

Imbinam ideile tale de afaceri cu experienta noastra pentru a creara un site de prezentare si pentru a te face cunoscut in mediul online. Analizand impreuna vom identifica nevoile tale, iar in urma unor analizeei vom crea strategii pentru siteuri competitive, mereu in trend cu asteptarile si tendintele publicului tinta.

Creare magazine online

Fie că aveți o afacere mică, fie că sunteți o companie mare, soluțiile B2B performante în comerțul electronic, vă pot ajuta să construiți un magazin online de succes.

Avem soluții de creare magazine online eficiente din punctul de vedere al costurilor, concepute pentru companii mici sau nou înființate, precum și o vastă experiență în construirea de soluții integrate pentru clienți cu bugete mai mari.

Creare site de prezentare performant

Vrei un site de prezentare ce se incarca rapid si poate sustine un trafic ridicat? Viteza de incarcare a site-ului tau te va ajuta sa oferi o experienta placuta pentru vizitatori si o pozitionare mai buna in Google.

Creare site Responsive

Conținutul site-ului dumneavoastra responsive arată excelent pe desktop, tabletă și mobil.

Meriti sa te stie toata lumea.

Da, chiar toata.

Cere oferta acum

53

Clienti

452

site-uri executate

7

Ani experienta

Mihaela Pavel

Recomandam cu incredere firma FOCUS WEB DESIGN ca ,,manageri” de site-uri

Colaboram de aproximativ 5 ani cu FOCUS WEB DESIGN si au fost intotdeauna foarte prompti cerintelor noastre; au venit cu idei noi, creative, cu solutii de eficientizare a formulelor din site, toate idei foarte oportune, pe care de altfel, le-am si implemntat. Pe baza celor mentionate, recomandam cu incredere firma FOCUS WEB DESIGN ca ,,manageri” de site-uri.

Mihaela Pavel

Specialist Marketing, Steilmann Romania

Tudor Tatar

Inca de la inceput am apreciat modul de lucru al echipei FOCUS WEB DESIGN, pentru faptul ca se ocupa de toate detaliile si formeaza un produs finit, fara a fi necesare modificari ulterioare. O simpla cerinta din partea noastra se contureaza intr-o lucrare complexa cu elemente deosebite de grafica si mesaj.

Sunt extrem de multumit de atentia si seriozitatea cu care au fost considerate aspectele ideologice si de mesaj ce stau la baza produsului “identitate”. Dupa ani de colaborare ele se regasesc si intaresc constant brand-ul nostru.

 

Felicitari pentru lucrarile efectuate si mult succes!

Tudor Tatar

Manager General, TTA

Dragos Corcoveanu

Colaboram din 2009 cu Focus Web Design si au servicii de calitate. Fie ca e vorba de web design, fie ca e vorba de SEO sau campanii de publicitate online, au fost parteneri de incredere si ne-au ajutat sa ne crestem atat vizibilitatea in mediul on-line, cat si vanzarile. Sunt seriosi si ii recomand!

Dragos Corcoveanu

Casa Select

Loredana Popescu

Foarte multumita de colaborare. Recomand!

Loredana Popescu

Cabinet Avocatura

Vladimir Negulescu

Omul potrivit la locul potrivit!

 

Este vorba despre FOCUS WEB DESIGN!

Colaborez cu aceasta firma de peste 4 ani si pot sa spun ca niciodata nu am fost dezamagit.

Acest lucru m-a facut sa mentin colaborarea cu FOCUS WEB DESIGN chiar daca am schimbat compania la care lucram.

Furnizorii de servicii nu trebuie schimbati in functie de diverse interese: sunt buni – mentine colaborarea!

Indiferent de serviciile solicitate (agende, calendare, pliante, etichete, materiale promotionale), calitatea creatiei, ideeile sau forma de prezentare au fost intotdeauna excelente.

FOCUS WEB DESIGN este fidela principiului: clientul nu este stapanul, este PARTENERUL in colaborare.

Totul este ca si clientul sa inteleaga acest lucru!

FOCUS WEB DESIGN – LASA-I SA-SI FACA TREABA!

Vladimir Negulescu

SEMPLANT ROMHOL